PUČINA, Nora Roberts

180,00 рсд

PUČINA

Autor: Nora Roberts

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Kameron Kvin je uspešni trkač automobilima i gliserima, naviknut na raskalašan život prepun šampanjca i raskošnih lepotica, ali na poziv svoje braće iznenada mora da napusti Evropu i vrati se u rodni grad u kome zatiče oca na samrti i desetogodišnjeg dečaka o kome kruže glasine da je vanbračni i zapravo jedini biološki sin Reja Kvina. Ana Spinjeli, socijalna radnica neobične lepote, radi upravo na tom slučaju.

Kameron je u šoku jer mora da promeni život iz korena da bi ispunio očev zavet. Dečak je buntovan, baš onakav kakav je i sâm Kameron nekada bio, a Ana je zaljubljena i rastrzana između svojih osećanja prema jednom od budućih staratelja i onoga što je najbolje za dečaka. Puni ličnih ožiljaka i rana, sve troje će pokušati da nauče kako da veruju jedni drugima i pomognu sami sebi da pronađu ljubav i utehu.

Nora Roberts

NORA ROBERTS rođena u Merilandu kao najmlađa od petoro dece i jedina kćerka u porodici u kojoj se brižljivo negovala ljubav prema pisanoj reči. I sama je rešila da se okuša u pisanju 1979. godine kada je tokom zime ostala zavejana u kući, i tokom te, sada već čuvene snežne oluje, rođena je njena književna karijera. Prvu knjigu objavila je dve godine kasnije i od tada ne prestaje da niže književne uspehe. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a magazin Njujorker proglasio ju je za „omiljenog pisca Amerikanaca.

                                …

Autor Roberts, Nora, Naslov Saga o zalivu Česapik. Pučina / Nora Roberts ; prevod sa engleskog Svetlana Strugarević Jedinstveni naslov Sea Swept. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Strugarević, Svetlana Fizički opis 304 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Sea Swept Tiraž 35.000. ISBN 978-86-6012-031-3

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …