NEVESTE MEKGREGOROVIH, Nora Roberts

180,00 рсд

NEVESTE MEKGREGOROVIH

Autor: Nora Roberts

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Danijel Mekgregor, osnivač klana Mekgregorovih ponovo upliće prste u sudbine svojih najmilijih. Ovoga puta, meta su njegove tri najstarije unuke, koje želi da vidi srećno udate i zato pronalazi tri kandidata koje smatra savršenim prilikama za svoje ljubimice. Pred njim je najveći izazov do sada jer su devojke toliko fokusirane na svoje karijere da im je brak poslednja stvar na pameti… Hoće li iskusni provodažija ostvariti svoje namere?

Nora Roberts

NORA ROBERTS rođena u Merilandu kao najmlađa od petoro dece i jedina kćerka u porodici u kojoj se brižljivo negovala ljubav prema pisanoj reči. I sama je rešila da se okuša u pisanju 1979. godine kada je tokom zime ostala zavejana u kući, i tokom te, sada već čuvene snežne oluje, rođena je njena književna karijera. Prvu knjigu objavila je dve godine kasnije i od tada ne prestaje da niže književne uspehe. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a magazin Njujorker proglasio ju je za „omiljenog pisca Amerikanaca

                         …

Autor Roberts, Nora, Naslov Neveste Mekgregorovih / Nora Roberts ; [prevod sa engleskog Jelena Ljumović Aleksić] Jedinstveni naslov The MacGregor Brides. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2016 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Ljumović Aleksić, Jelena Fizički opis 321 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: The MacGregor Brides / Nora Roberts Tiraž 50.000. ISBN 978-86-87441-62-0 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …