NOĆI U HAREMU, Džilijan Loren

324,00 рсд

NOĆI U HAREMU

Autor: Džilijan Loren

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2014

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Neverovatna priča o devojci iz predgrađa koja je živela u haremu jednog princa, a odakle se vratila mnogo mudrija i mnogo bogatija.
Džilijan Loren je sa osamnaest godina napustila njujoršku dramsku akademiju i otišla na neobičnu audiciju. „Direktor kastinga“ rekao joj je da je imućni biznismen u Singapuru spreman da plati 20.000 dolara Amerikankama koje bi otišle kod njega i provodile se na njegovim ekskluzivnim žurkama. Uskoro je Džilijan bila u avionu za Brunej, gde će provesti osamnaest meseci u haremu sultanovog najmlađeg brata… Ova obična devojka iz Ist Vilidža zameniće svoj jednostavan stan palatom popločanom zlatom, a prijatelje umetnike neverovatno okrutnim lepoticama iz svih krajeva sveta.
Smeštena u egzotičnu zemlju, knjiga Noći u haremu priča je o tome kako je buntovna tinejdžerka uspela da pronađe svoje mesto pod suncem, smogne hrabrosti da upozna biološku majku i zasnuje sopstvenu porodicu.

                                          …

Autor Loren, Džilijan Naslov Noći u haremu / Džilijan Loren ; preveo Miroslav Bašić Palković Jedinstveni naslov Some Girls. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2014 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2014 (Beograd : Vulkan štamparija)
Ostali autori Bašić Palković, Miroslav Fizički opis 287 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Some Girls / Jillian Lauren Tiraž 1.000 Napomene uz tekst.
ISBN ISBN 978-86-10-00836-4 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …