POLJUBAC, Danijela Stil

150,00 рсд

POLJUBAC
Autor: Danijela Stil
Izdavač: Politika, Narodna knjiga, Beograd, 2004

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

U svom 53. bestseleru Danijela Stil istražuje na koji način jedan potresan trenutak moće zauvek da izmeni život. Poljubac je istovremeno dirljiv testament lomnosti života i uzbudljiva priča o isceliteljskoj moći ljubavi koja oslobađa, preobražava i vraća uništen duh.

danijela-stil
Danijela Stil

Danijela Stil rođena je 14. avgusta 1947. godine u Njujorku. Studirala je na Njujorškom univerzitetu i u Evropi. Sa devetnaest godina je završila svoj prvi roman, koji je ostao neobjavljen sve do 1973. godine. Tada počinje neprestani uspon popularnosti i tempa pisanja, koji je ponekad dostizao i četiri romana godišnje. Nedavno je objavila 71. knjigu, ne odustajući od kucanja na svojoj pisaćoj mašini iz 1946. godine. Od ranih osamdesetih ne silazi sa liste bestselera Njujork tajmsa, a 1989. je dospela u Ginisovu knjigu rekorda jer su njene knjige bile na listi neprekidno čak 381 nedelju. Odmalena je pokazivala afinitet prema poeziji. Često bi posle čitanja njenih domaćih zadataka ceo razred znao da zaplače. Danas su romani Danijele Stil predstavnici najboljeg oblika ljubavnog romana. Do sada je prodala više od 537 miliona primeraka romana koji su prevedeni na 28 jezika. Osim ljubavnih romana, pisala je književnost i poeziju za decu.

                             …

Autor Stil, Danijela Naslov Poljubac / Danijela Stil ; [prevela Ivana Lazić] Jedinstveni naslov The Kiss. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2004 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Narodna knjiga – Alfa, 2004 (Beograd : Alfa)
Ostali autori Lazić, Ivana Fizički opis 348 str. ; 16,5 cm Zbirka Biblioteka Bestseler ; knj. br. 1 Napomene Prevod dela: The Kiss / Danielle Steel
Tiraž 10.000 Beleška o piscu: str. 347-348. ISBN 86-331-1497-6 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

,

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …