SIGURNA LUKA, Danijela Stil

250,00 рсд

SIGURNA LUKA

Autor: Danijela Stil

Izdavač: Dobar naslov, Beograd, 2007

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Nezaboravna priča o opstanku, o dvoje ljudi koji su izgubili sve i ipak našli nadu… Sa naklonošću i sažaljenjem, u ovoj kako ktitika beleži, ‘ mirnoj, dirljivoj i lako dopadljivoj romansi’ , Danijela Stil istražuje delikatne veze između majki i ćerki, muževa i njihovih žena, članova porodica i doživotnih prijatelja.

Danijela Stil

Danijela Stil rođena je 14. avgusta 1947. godine u Njujorku. Studirala je na Njujorškom univerzitetu i u Evropi. Sa devetnaest godina je završila svoj prvi roman, koji je ostao neobjavljen sve do 1973. godine. Tada počinje neprestani uspon popularnosti i tempa pisanja, koji je ponekad dostizao i četiri romana godišnje. Nedavno je objavila 71. knjigu, ne odustajući od kucanja na svojoj pisaćoj mašini iz 1946. godine. Od ranih osamdesetih ne silazi sa liste bestselera Njujork tajmsa, a 1989. je dospela u Ginisovu knjigu rekorda jer su njene knjige bile na listi neprekidno čak 381 nedelju. Odmalena je pokazivala afinitet prema poeziji. Često bi posle čitanja njenih domaćih zadataka ceo razred znao da zaplače. Danas su romani Danijele Stil predstavnici najboljeg oblika ljubavnog romana. Do sada je prodala više od 537 miliona primeraka romana koji su prevedeni na 28 jezika. Osim ljubavnih romana, pisala je književnost i poeziju za decu.

                                       …

Autor Stil, Danijela Naslov Sigurna luka / Danijela Stil ; prevod Predrag Urošević Jedinstveni naslov Safe Harbour. scc Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2007 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Dobar naslov, 2007 (Beograd : Narodna knjiga – Alfa) Ostali autori Urošević, Predrag Fizički opis 255 str. ; 25 cm Zbirka Edicija Blic bestseler ; Kolo 1. Porodični hit roman ; knj. 4 Napomene Prevod dela: Safe Harbour / Danielle Steel Tiraž 20.000 Beleška o spisateljici: 255 ISBN 978-86-86471-08-6 (karton)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …