NA ISTOJ ADRESI, Danijela Stil

180,00 рсд

NA ISTOJ ADRESI

Autor: Danijela Stil

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Nakon što joj se i emotivna i poslovna veza sa dugogodišnjim partnerom raspala, Frančeska Tejer je svim silama nastojala da sačuva ostatke svog prošlog života. Kuću koju je kupila sa Todom kao i umetničku galeriju koju je otvorila sa njim pokušala je da zadrži i nakon raskida.
Međutim, troškovi su preveliki i Frančeska se odlučuje na veoma neobičan korak – da pronađe troje cimera zahvaljujući čijim kirijama će moći da plaća hipoteku za svoj dom. Ali potraga za novim stanovnicima kuće u Ulici Čarls nije ni malo laka.
Nakon mnogo truda, mlada učiteljica, sredovečni grafički dizajner i vremešna proslavljena kuvarica, postaće Frančeskini najbolji prijatelji i nova porodica.
Ali, ništa nije večno…

Danijela Stil rođena je 14. avgusta 1947. godine u Njujorku. Studirala je na Njujorškom univerzitetu i u Evropi. Sa devetnaest godina je završila svoj prvi roman, koji je ostao neobjavljen sve do 1973. godine. Tada počinje neprestani uspon popularnosti i tempa pisanja, koji je ponekad dostizao i četiri romana godišnje. Nedavno je objavila 71. knjigu, ne odustajući od kucanja na svojoj pisaćoj mašini iz 1946. godine. Od ranih osamdesetih ne silazi sa liste bestselera Njujork tajmsa, a 1989. je dospela u Ginisovu knjigu rekorda jer su njene knjige bile na listi neprekidno čak 381 nedelju. Odmalena je pokazivala afinitet prema poeziji. Često bi posle čitanja njenih domaćih zadataka ceo razred znao da zaplače. Danas su romani Danijele Stil predstavnici najboljeg oblika ljubavnog romana. Do sada je prodala više od 537 miliona primeraka romana koji su prevedeni na 28 jezika. Osim ljubavnih romana, pisala je književnost i poeziju za decu.

                                         …

Autor Stil, Danijela, Autor Stil, Danijela, Naslov Na istoj adresi / Danijela Stil ; prevela Ana Vuković Jedinstveni naslov 44 Charles Street. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Vuković, Ana Fizički opis 247 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: 44 Charles Street / Danielle Steel Tiraž 35.000 ISBN 978-86-6012-023-8 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

,

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …