SAVRŠENI KOMŠIJA, Nora Roberts

200,00 рсд

SAVRŠENI KOMŠIJA

Autor: Nora Roberts

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2016

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Iako u Njujorku ljudi obično ignorišu svoje susede, simpatična Sibil Kempbel nikada nije prihvatila to pravilo. Kada pokuca na vrata komšije iz stana 3B, ona očekuje da će i sa njim uspostaviti dobrosusedske odnose – na kraju krajeva, bila je bliska sa svima ostalima u svojoj zgradi…Međutim, Preston Mekvin nije bio raspoložen za druženje. Došao je na Menhetn da završi posao i da ode što brže moguće ali slatka priroda komšinice iz 3A i krupne zelene oči osvojiće ga iznenada i sasvim neočekivano. Ni Sibil nije ravnodušna prema svom misterioznom komšiji ali šta će da uradi kada otkrije da ju je lagao od samog početka?

Nora Roberts

NORA ROBERTS rođena u Merilandu kao najmlađa od petoro dece i jedina kćerka u porodici u kojoj se brižljivo negovala ljubav prema pisanoj reči. I sama je rešila da se okuša u pisanju 1979. godine kada je tokom zime ostala zavejana u kući, i tokom te, sada već čuvene snežne oluje, rođena je njena književna karijera. Prvu knjigu objavila je dve godine kasnije i od tada ne prestaje da niže književne uspehe. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a magazin Njujorker proglasio ju je za „omiljenog pisca Amerikanaca

                                 …

Autor Roberts, Nora, 1950-Autor Roberts, Nora, 1950-Naslov Savršeni komšija. Mekgregorovi : Sibil / Nora Roberts ; [prevod sa engleskog Jelena Ljumović Aleksić] Jedinstveni naslov The Perfect Neighbour. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2016 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Ljumović-Aleksić, Jelena Fizički opis 258 str. ; 18 cm Zbirka Biblioteka Bestseler / BDR Media Napomene Prevod dela: The Perfect Neighbour / Nora Roberts Tiraž 50.000 Poklon Raković Dragice ISBN 978-86-87441-63-7 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …