SJAJ ZVEZDA, Sidni Šeldon

590,00 рсд

SJAJ ZVEZDA

Autor: Sidni Šeldon

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Triler o ljubavi i izdaji jednog od najpopularnijih svetskih autora bestselera
Od Njujorka do Londona, od Rena do Rima, nezaboravna heroina simbol je glamura i uspeha širom sveta.
Lara Kameron američka je princeza, milijarderka koja stoji iza najviše zgrade na svetu. Još kao mala, naučila je da se bori za sebe u svetu kojim dominiraju muškarci. Nakon očeve smrti, sklopila je svoj prvi ugovor, i vrlo brzo stvorila pravu imperiju i postala jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Americi. Zaljubiće se u talentovanog pijanistu, Filipa Adlera, i udati se za njega – međutim, prošlost će doći da je progoni.
Sve što je ikad želela i sve što je ikada stekla – bogatstvo, slava, čovek kojeg voli – sve će se odjednom naći u opasnosti. Može li Lara da zaboravi svoje srušene snove?

Sidni Šeldon

SIDNI ŠELDON rođen je 1917. u Čikagu. Jedan je od najprodavanijih romanopisaca svih vremena, sa preko tri stotine miliona primeraka knjiga u štampi. Oprobao se i kao scenarista, producent i režiser filmova i pozorišnih predstava. Preminuo je 30. januara 2007. godine. Njegova supruga, Aleksandra, bila je kraj njega.
“Najviše od svega volim da pišem romane. Oni su drugačiji svet, svet uma i srca, u kojem čovek može da stvara likove i podari im život”, rekao je Šeldon.

                                   …

Autor Šeldon, Sidni, 1917-2007 Autor Šeldon, Sidni, 1917-2007 Naslov Sjaj zvezda / Sidni Šeldon ; preveo Srđan Krstić Jedinstveni naslov The Stars Shine Down. srpski jezik Ostali naslovi Zvezde sijaju s nebaVrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd.Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Subotica : Rotografika) Ostali autori Krstić, Srđan Fizički opis 301 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: The Stars Shine Down / Sidney Sheldon Tiraž 1.000. ISBN ISBN 978-86-10-00765-7 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

,

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …