TAJANSTVENA ZADOVOLJSTVA, Kejt Viliijams

432,00 рсд

TAJANSTVENA ZADOVOLJSTVA

Autor: Kejt Viliijams

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Kraljica Viktorija tek što je zagazila u trecu godinu vladavine a velika kriza preti da ugrozi njen tron. Sve je više siromašnih na ulicama Londona, i u vazduhu se oseca tenzija. Ketrin Sorgaj mlada je devojka koja jedva ceka da oseti pravi život: ima devetnaest godina i tužnu prošlost za sobom. Živi u domu svog ujaka, cudnom mestu na kojem zidove krase neobicne maske, a u neke odaje ulaz je strogo zabranjen. Opsednuta nizom neobicnih ubistava, Ketrin pocinje da piše price o žrtvama, usamljenim i ranjivim ženama u velikom gradu, a postepeno plete i pricu o samom ubici. I sama Ketrin krije mracnu tajnu, a opcinjenost zagonetnim ubistvima uvuci ce je u opasni svet izdaje i obmane, svet opsesija i ubistava strašnijih nego što bi ikada mogla i da zamisli.

Kejt Vilijams

 

KEJT VILIJAMS diplomirala je na Oksfordu, a potom magistrirala kreativno pisanje na Kraljevskom univerzitetu gde danas radi kao profesor. Do sada je objavila nekoliko istorijskih romana i dobila nagrade za svoj rad.


Autor Vilijams, Kejt Naslov Tajanstvena zadovoljstva / Kejt Vilijams ; prevela Matilda Maloku Jedinstveni naslov The Pleasures of Men. scc Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Plavo slovo) Fizički opis 271 str. ; 21 cm Ostali autori Maloku, Matilda = Maloku, Matilda ISBN 978-86-10-00018-4 (broš.) Napomene Prevod dela: The Pleasures of Men / Kate Williams Tiraž 1.000.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Можда ће вам се свидети …