ZATO ŠTO TE VOLIM, Gijom Muso

360,00 рсд

ZATO ŠTO TE VOLIM

Autor: Gijom Muso

Izdavač: Alnari, Beograd, 2008

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Petogodišnja Lajla nestala je u jednom tržnom centru u Los Anđelesu. Duboko potreseni ovom tragedijom, njeni roditelji na kraju se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Živa je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srećni zbog njenog povratka, ali javljaju se i neizbežna pitanja. Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega, zašto se vratila? Ova dirljiva, ljudska drama zapravo je čarobna ljubavna priča koja vas uvlači u misteriju i drži vas u neizvesnosti, priča čiji završetak nećete tako lako zaboraviti.

Gijom Muso

GIJOM MUSO rođen je 1974. godine na Antibima. Iako je po zanimanju profesor ekonomije, od malih nogu bio je opčinjen književnošću i filmom, i počeo je da piše još kao student. Ovaj mladi francuski autor je pre nekoliko godina napravio potpuno neočekivan ali zapažen nastup na svetskoj književnoj sceni, osvojivši publiku i kritiku jednostavnim, ubedljivim stilom. Njegovi romani do sada su prodati u nekoliko miliona primeraka i prevedeni na 42 jezika, a za sve romane otkupljena su i filmska prava. Od kada se pojavio 2007. godine, Musoov roman Zato što te volim nalazi se u samom vrhu lista najprodavanijih knjiga.

                               …

Autor Muso, Gijom, Naslov Zato što te volim / Gijom Muso ; prevela Danijela Martinović Jedinstveni naslov Parce que je t’aime. scc Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2008 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Alnari, 2008 (Beograd : Plavo slovo) Ostali autori Martinović, Danijela Fizički opis 239 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Parce que je t’aime / Guillaume Musso Tiraž 1.500. ISBN 978-86-7710-220-3 (broš.) 978-86-7070-220-3 !

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …