NJEMU JEDNOSTAVNO NIJE DOVOLJNO STALO, Greg Berent, Liz Tučilo

180,00 рсд

NJEMU JEDNOSTAVNO NIJE DOVOLJNO STALO

Autor: Greg Berent, Liz Tučilo

Izdavač: Laguna, Beograd, 2012

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Žene su se oduvek okupljale uz kaficu i koktele da analiziraju zbunjujuće ponašanje muškaraca. Greg Berent i Liz Tučilo žele da vam kažu da – uprkos dobrim namerama – gubite vreme. Muškarci nisu toliko komplikovani, mada bi želeli da mislite da jesu. I ne postoje dvosmislene poruke.

Istina je da njemu jednostavno nije dovoljno stalo.

Njemu jednostavno nije dovoljno stalo ako:

•    Ne zove vas da izađete
•    Suviše je zauzet da vas nazove telefonom
•    Ne voli reči „zabavljanje“ ili „momak“

Zasnovana na popularnoj epizodi serije Seks i grad, ova knjiga upućuje pametne žene kako da prepoznaju da li se nekom muškarcu jednostavno ne sviđaju dovoljno, da ne bi više gubile vreme smišljajući izgovore za vezu koja je u ćorsokaku. Uz Gregove i Lizine savete možete osloboditi svoje srce i pronaći momka kome je zaista dovoljno stalo do vas i koji će vam to rado pokazati.


Autor Berent, Greg, Tučilo, Liz Naslov Njemu jednostavno nije dovoljno stalo : istinsko razumevanje frajera bez izgovora / Greg Berendt i Liz Tučilo ; prevela Aleksandra Čabraja Jedinstveni naslov He’s Just Not That Into You. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2012 Izdanje Posebno izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2012 (Beograd : Margo-art) Ostali autori Čabraja, Aleksandra Fizički opis 192 str. ; 20 cm Napomene Prevod dela: He’s Just Not That Into You / Greg Behrendt and Liz Tuccillo Tiraž 11.000 O autorima: str. [193].  ISBN 978-86-521-0616-5 (broš.)
Predmetne odrednice Psihologija polova

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …