NOĆI U VENECIJI, Robarta Rič

432,00 рсд

NOĆI U VENECIJI

Autor: Robarta Rič

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Raskošna renesansna priča koja prevazilazi granice istorije i topi i najhladnija srca.
Uzbudljiv i napet istorijski roman koji na čudesan način oživljava bogatstvo i bedu Venecije i Malte u XVI veku.

Hana Levi poznata je u Veneciji po svom daru da pomaže ženama da donesu bebe na svet. Međutim, kada je jedne zimske noći konte Di Padovani zamoli da pomogne njegovoj ženi da se porodi, Hana je rastrzana. Papskim ediktom Jevrejima je zabranjeno da leče hrišćane, ali ponuđeni honorar dovoljan je da plati otkupninu za svog voljenog muža Isaka zarobljenog na Malti. Ali, može li uopšte da odbije da izvrši svoju dužnost prema ženi koja pati?
Hrabra odluka odvešće je u opasnu avanturu i uvući u zamršena porodična rivalstva i intrige, i ugroziti njeno putovanje na Maltu, gde se Isak, uveren da mu je žena umrla od kuge, sprema da kupi beg u novi život.

Roberta Rič

 

ROBERTA RIČ živi između Vankuvera i Kolime u Meksiku. Pre nego što je počela da piše, bila je advokat, konobarica, medicinska sestra, radnik u fabrici. Ima muža i kćerku, troje pastoraka, nemačkog ovčara, tropsku ribicu i nekoliko papagaja. Noći u Veneciji je njen prvi roman. 


Autor Rich, Roberta Rič, Roberta Naslov Noći u Veneciji / Roberta Rič ; preveo Vladan Stojanović Jedinstveni naslov The Midwife of Venice. srpski jezik Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Plavo slovo)
Fizički opis 228 str. ; 21 cm Ostali autori Stojanović, Vladan, 1964- = Stojanović, Vladan, 1964-ISBN 978-86-10-00407-6 (broš.) Napomene Prevod dela: The Midwife of Venice / Roberta Rich Tiraž 1.000. O autoru: str [229] .

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …