NOVI BESPLATNI ČOKOLADNI SEKS, Kit Lou

225,00 рсд

NOVI BESPLATNI ČOKOLADNI SEKS

Autor: Kit Lou

Izdavač: Plato, Beograd, 2007

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Otkrivanje magičnog i stimulišućeg dejstva čokolade tema je ove uzbudjive romantične komedije.

Met Dajson je mlad, ambiciozan menadžer u poznatoj kompaniji za proizvodnju čokolade. On je mag čokoladnog marketinga. Od svakog proizvoda može da napravi hit i najprodavaniji i najtraženiji čokoladni užitak. Čokoladi je posvetio čitav život. Tajna njegovog uspeha je u tome što je siguran da istinski mora voleti ono što želimo da predočimo i prodamo drugima. Njegov život je u profesionalnom smislu ispunjen ali on je ipak usamljen, emotivno neostvaren iako to prikriva profesionalnim angažovanjem.

Samosvesna, ambiciozna Sem, nalazi se na suprotnoj poziciji. Ona se bavi istraživačkim novinarstvom, prosečne plantaže kakaoa u Africi i pravi televizijske emisije o eksploatisanju dečje radne snage od strane velikih čokoladnih korporacija. Da bi cela antičokoladna kampanja uspela njen glavni zadatak je da uništi veliku čokoladnu korporaciju za koju Met radi, a Metov je, kao odanog i dobro plaćenog službenika, da kompaniju odbrani. Oni objavljuju rat jedno drugom, a pravi problem nastaje onda kad četiri dana ostaju zaključani u fabrici čokolade u kojoj je izbio štrajk. Kako se ovako suprostavljenje pozicije mogu približiti, kako se antagonizam i ljubav prožimaju i kako čokolada utiče na to otkriva se na stranicama ovog uzbudljivog romana.


Autor Lou, Kit Naslov Novi besplatni čokoladni seks / Kit Lou ; preveli s engleskog Igor Perišić, Anica Vujnović Jedinstveni naslov New Free Chocolate Sex. scc Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2007 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Plato, 2007 (Beograd : Plato)
Ostali autori Perišić, Igor Vujnović, Anica Fizički opis 377 str. ; 21 cm Zbirka Biblioteka Savremena proza / [Plato, Beograd] ; 88 Napomene Prevod dela: New Free Chocolate Sex / Keith Lowe Tiraž 1.000. ISBN 978-86-447-0377-8 (broš.)

Ocena stanja 4 – trag tečnosti 5mm donji desni ugao prve stranice

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …