OD SUZA BISERI, Darsi Čan

576,00 рсд

OD SUZA BISERI

Autor: Darsi Čan

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2014

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Dok stanovnici Mil Rivera vode spokojan život, u njemu mirno spava strogo čuvana tajna. Dugih šezdeset godina u beloj mermernoj vili živi usamljena udovica Meri Makalister. Dok kroz prozor spavaće sobe gleda na usnuli grad, na duši i telu ljubomorno skriva gorke ožiljke, kao jedinu uspomenu na svog supruga.

Nove gradske pridošlice radoznalo vrebaju trenutak da otkriju ko je starica koja vodi tako tih i povučen život. Jedina nit koja Meri veže sa spoljnim svetom jeste stari, odani sveštenik. Osim čudne navike da krade kašike, on čuva još neke duboke tajne, koje će, kada ugledaju svetlost dana, promeniti živote mnogih… Da li je on u stvari jedini koji Meri iskreno poznaje? I zašto je mnogi nisu nikada videli, niti će ikada uspeti?

Dirljiva priča o trijumfu prijateljstva, koja nas podseća na to da je ljubav sposobna da vas pronađe gde god se skrivali.

Darsi čan
DARSI ČAN je od ranog detinjstva živela u malim sredinama okružena toplinom i predusretljivošću njihovog stanovništva, a radnja njenih romana smeštena je uvek u sličnom ambijentu. Bavila se proučavanjem književnosti i kreativnog pisanja, ali se na kraju ipak posvetila nauci i pravu, i po završetku studija, nastavila je karijeru kao advokat. Prvi roman, Od suza biseri, vrlo brzo je postao planetarni hit. Trenutno živi u Njujorku sa suprugom i sinom. 

Autor Čan, Darsi Naslov Od suza biseri / Darsi Čan ; prevela Ljiljana Petrović Vesković Jedinstveni naslov The Mill River Recluse. srp Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2014 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2014 (Beograd : Vulkan štamparija) Fizički opis 310 str. ; 21 cm Ostali autori Petrović Vesković, Ljiljana ISBN 978-86-10-01047-3 (broš.) Napomene Prevod dela: The Mill River Recluse / Darcie Chan Tiraž 1.000 O autoru: str. [311].

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …