ŽENA IZ PARIZA, Santa Montefjore

225,00 рсд

ŽENA IZ PARIZA

Autor: Santa Montefjore

Izdavač: Evro Book, Subotica, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Život su izgradili na temeljima velike stare kuće, ugradivši porodične tajne u njene drvene zidove. Ušuškano u dolini između pitomih brežuljaka, velelepno zdanje Fremptonovih pamti generacije uglednih predaka. A onda se na sahrani lorda Fremptona pojavljuje nepoznato lice. Ona je Fedra, živahna i spontana devojka koja tvrdi da je kćerka pokojnog lorda. Isprva zgranute i povređene tim otkrićem Fremptonova udovica i stara ledi Frempton, lordova majka, malo-pomalo otvaraju srce neodoljivoj devojci iz Pariza. Upravo će ona uneti dašak svežine među drvene zidove njihove plemićke kuće. Da li je njeno zbližavanje s Fremptonovima plod iskrene potrebe za porodičnom toplinom ili rezultat niskih pobuda?

Santa Montefjore

Rođena u Engleskoj 1970. godine, Santa Montefiore je odrastala na farmi u Hampshiru i školovala se u Školi za devojčice. Devedesetih je živela u Buenos Airesu, gdje je njena majka odrasla. Godine 1998 se preobratila u judaizam i udala za istoričara Simon Sebag Montefiorea u Liberalno jevrejskoj sinagogi u Londonu. Žive sa dvoje dece, Lili i Saša u Londonu.

                               …

Autor Montefjore, Santa, 1970-Autor Montefjore, Santa, 1970-Naslov Žena iz Pariza / Santa Montefjore ; s engleskog prevela Bojana Smrečnik Jedinstveni naslov The Summerhouse at Fairfiled Park. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Evro Book, 2016 (Subotica : Rotografika) Ostali autori Smrečnik, Bojana Fizički opis 316 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: The Summerhouse at Fairfiled Park / Santa Montefiore 1. izd. objavio Evro-Giunti 2014. godine Tiraž 30.000 Beleška o autoru: str. [317] ISBN 978-86-505-2767-2 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …