ŽUDNJA, Helen Hart

144,00 рсд

ŽUDNJA

Autor: Helen Hart

Izdavač: Evro Book, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Pošto ju je verenik ostavio pred oltarom, Džejd Roberts utehu traži na ranču svoje najbolje prijateljice Mardžori u Koloradu. I dalje povređena zbog pretrpljenog poniženja, Džejd svakako ne očekuje da će je privući Mardžorin povučeni stariji brat, tajanstveni Tajson Stil. Ali dovoljan je jedan Tajsonov poljubac da sve njene brane popuste. Tajson se nikada nije potpuno oporavio od jezive traume iz detinjstva koja se silovito odrazila na ceo njegov život. Jer, Tajson Stil ne živi, on životari, preživljava dan za danom, ni od koga ništa ne tražeći, nikome ništa ne pružajući – ponajmanje ženama, s kojima prihvata samo veze za jednu noć. Ali Džejd je drugačija. Prelepa je i prepametna, ali i velikodušna, a puka putena želja za njom prerasta u žudnju koju Tajson nije u stanju da zadovolji. Između njih dvoje bukti divlja strast, ali davno zakopane tajne progone ljubavnike preteći da ih zauvek razdvoje.


Autor Hart, Helen, Naslov Žudnja / Helen Hart ; s engleskog prevela Jasna Radojković Jedinstveni naslov Craving. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Evro Book, 2018 (Subotica : Rotografika) Ostali autori Radojković, Jasna
Fizički opis 259 str. ; 17 cm Zbirka Džepna knjiga / [Evro Book] ; knj. br. 37 Napomene Prevod dela: Craving / Helen Hardt Tiraž 15.000 Beleška o autoru: str. [263]. ISBN 978-86-505-3022-1 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …

Korpa
Scroll to Top