LJUBAV, Danijela Stil

180,00 рсд

LJUBAV

Autor: Danijela Stil

Izdavač: Evro-Giunti, Liber novus, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Betina Danijels je bila ćerka poznatog američkog autora Džastina Danijelsa i imala je život kao iz bajke – pun glamura i luksuza, okružen slavnim američkim ličnostima. Nakon tragedije i smrti oca, Betina otkriva surovu istinu – da je njen otac potrošio sve pare koje je zaradio i da je u milionskim dugovima. Sa devetnaest godina, sama i bez novca, izgubila je sve – osim najdražeg očevog prijatelja – Ajva Stjuarta, bogatog i zgodnog šezdesetdvogodišnjeg izdavača koji Betini nudi izlaz iz postojeće situacije – brak. Ali samo nakratko. Ono što je Betinu čekao u budućnosti je život prepun šokova i iznenađenja – ali konačno i šansa da postane dramaturg i pisac poput svoga oca.

Danijela Stil

Danijela Stil rođena je 14. avgusta 1947. godine u Njujorku. Studirala je na Njujorškom univerzitetu i u Evropi. Sa devetnaest godina je završila svoj prvi roman, koji je ostao neobjavljen sve do 1973. godine. Tada počinje neprestani uspon popularnosti i tempa pisanja, koji je ponekad dostizao i četiri romana godišnje. Nedavno je objavila 71. knjigu, ne odustajući od kucanja na svojoj pisaćoj mašini iz 1946. godine. Od ranih osamdesetih ne silazi sa liste bestselera Njujork tajmsa, a 1989. je dospela u Ginisovu knjigu rekorda jer su njene knjige bile na listi neprekidno čak 381 nedelju. Odmalena je pokazivala afinitet prema poeziji. Često bi posle čitanja njenih domaćih zadataka ceo razred znao da zaplače. Danas su romani Danijele Stil predstavnici najboljeg oblika ljubavnog romana. Do sada je prodala više od 537 miliona primeraka romana koji su prevedeni na 28 jezika. Osim ljubavnih romana, pisala je književnost i poeziju za decu.

                             …

Autor Stil, Danijela, Naslov Ljubav / Danijela Stil ; s engleskog prevela Ivana Radojičić Jedinstveni naslov Loving. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Evro-Giunti : Liber novus, 2015 (Italy : Elcograf) Ostali autori Radojičić, Ivana Fizički opis 303 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Loving / Danielle Steel “Knjiga se prodaje isključivo uz Blic Ženu” –> kolofon Tiraž 52.000. ISBN 978-86-505-2664-4 (EG) ISBN 978-86-517-0215-3 (LN; broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

,

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …