MOLITVA ZA KRALJICU, En O’Brajen

360,00 рсд

MOLITVA ZA KRALJICU

Autor: En O’Brajen

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Engleska 1469.
Ana Nevil, kći i naslednica grofa of Vorvika, ne može sama da odlučuje o svojoj sudbini. Njen brak biće političke prirode, kako bi njenoj porodici doneo korist. Međutim, kada je napunila četrnaest godina, njen otac uhvaćen je u opasnoj mreži političkih intriga i optužen je za izdaju. Ana je primorana da ode u izgnanstvo, i da se protiv svoje volje zavetuje Edvardu od Lankastera. Edvard je nestalne prirode i pod potpunom kontrolom svoje moćne majke, Margarete Anžujske. Na neprijateljskoj teritoriji, Ana se našla na milost i nemilost dvorana – ponižena i bespomoćna, Ana mora da nađe hrabrosti da preživi u svetu beskrupuloznih muškaraca.
I dok borba za englesku krunu dostiže vrhunac, Ana će biti uvučena u neizvesnu igru, u kojoj jedna pogrešna odluka može da znači smrt.


Autor O’Brajen, En Naslov Molitva za kraljicu / En O’Brajen ; prevela Branislava Maoduš Jedinstveni naslov The Virgin Widow. srp Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Vulkan) Fizički opis 261 str. ; 21 cm Ostali autori Maoduš, Branislava, 1981- = Maoduš, Branislava, ISBN 978-86-10-00670-4 (broš.) Napomene Prevod dela: The Virgin Widow / Anne O’Brien Tiraž 1.000 Napomene uz tekst.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …