TAJNE SVETIONIKA, Santa Montefjore

180,00 рсд

TAJNE SVETIONIKA

Autor: Santa Montefjore

Izdavač: Evro Book, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Elen Trauton je pobegla iz ušuškanog života u Londonu, od verenika kojeg ne voli, od posla koji je guši, od previše nametljive majke. Otišla je u živopisnu Konemaru u Irskoj, u zavičaj koji je njena majka odavno napustila, verujući da zauvek odlazi odatle.
Tamo, na nepreglednim vresištima, usred divlje lepote irskih krajolika, počivaju godinama skrivane tajne. Konemara je i dom naočitog Konora Makoslenda, nesrećnog i usamljenog udovca, koji je izgubio voljenu ženu pod tragičnim okolnostima.
Između te dve žene, pokojne Kejtlin i pridošlice Elen, uzdiže se stari svetionik, poprište mnogih tragičnih događaja. Mogu li njih dve naći mir za kojim obe očajnički tragaju? Još jedna očaravajuća priča Sante Montefjore o razdvojenoj porodici, o tajnama i prošlosti i ljubavi koja se nikad ne predaje.

santa-montefiore
Santa Montefiore

Rođena u Engleskoj 1970. godine, Santa Montefiore je odrastala na farmi u Hampshiru i školovala se u Školi za devojčice. Devedesetih je živela u Buenos Airesu, gdje je njena majka odrasla. Godine 1998 se preobratila u judaizam i udala za istoričara Simon Sebag Montefiorea u Liberalno jevrejskoj sinagogi u Londonu. Žive sa dvoje dece, Lili i Saša u Londonu.

                            …

Autor Montefjore, Santa, 1970- Naslov Tajne svetionika / Santa Montefjore ; s engleskog prevela Ivana Golubović Jedinstveni naslov Secrets of the lighthouse. sr Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2016 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Evro book, 2016 (Subotica : Rotografika) Ostali autori Golubović, Ivana Fizički opis 319 str. ; 18 cm Zbirka Džepna knjiga / Evro book ; knj. br. 8 Napomene Prevod dela: Secrets of the lighthouse / Santa Montefiore Tiraž  30.000. ISBN 978-86-505-2769-6 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Možda će vam se svideti …