VIŠE OD LJUBAVI, Mari Fors

126,00 рсд

VIŠE OD LJUBAVI

Autor: Mari Fors

Izdavač: Evro Book, Beograd, 2017

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Kameron celog života izbegava opasnosti, malo kad razgovara s nepoznatima i sad se pita da li treba da uđe u kamionet nekog neznanca…
Neznanac je Vil Abot, jedan od desetoro braće i sestara Abot, koji u živopisnom Vermontu vode porodični posao. Za razliku od oca porodice koji je rešio da unapredi posao i u tu svrhu pozvao njujoršku veb-dizajnerku Kameron Marfi da im pomogne, mladi Abotovi nimalo nisu spremni na promene – za njih je porodična robna kuća, jedina u varoši, neodoljiv podsetnikna prošla vremena i simbol tog živopisnog planinskog raja.

Mari Fors

Zato je prvi Kameronin i Vilov susret nasred blatnjavog vermontskog puta sve samo ne prijatan. Naravno, Vil će joj rado pomoći da izvuče svoj mini moris iz kaljuge, čak će je odvesti do grada da se okrepi, ali će joj, bez imalo oklevanja, staviti do znanja da bi posle toga ona i njene čizme od petsto dolara trebalo da se vrate tamo gde im je mesto – u Njujork.

                               …

Autor Fors, Mari, Naslov Više od ljubavi / Mari Fors ; s engleskog prevela Marija Petronijević Jedinstveni naslov All You Need is Love. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2017 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Evro Book, 2017 (Subotica : Rotografika) Ostali autori Petronijević, Marija Fizički opis 333 str. ; 17 cm Zbirka Džepna knjiga / [Evro Book] ; knj. br. 18 Napomene Prevod dela: All You Need is Love / Marie Force Tiraž 25.000. Beleška o autoru: str. [335]. ISBN 978-86-505-2871-6 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …