BOGOMDANA DOMAĆICA, Sofi Kinsela

270,00 рсд

BOGOMDANA DOMAĆICA,

Autor: Sofi Kinsela

Izdavač: Laguna, Beograd, 2007

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Zovem se Samanta. Imam dvadeset devet godina. Nikad u životu nisam umesila hleb. Ne umem da ušijem dugme. Ali umem da sklopim korporacijski finansijski sporazum i uštedim svom klijentu trideset miliona funti.

Samanta je poznati londonski advokat. Radi po ceo dan, nema privatnog života i jedino joj je važno da postane jedan od partnera u svojoj firmi. Uživa u gužvi i adrenalinu. Sve dok jednog dana… ne pogreši. Ta greška je tako strašna da će joj uništiti karijeru.

Potpuno rastrojena, Samanta napušta kancelariju, ulazi u prvi voz koji naiđe i odlazi bogu iza nogu. Kad na pragu jedne velike, lepe kuće zastane da se raspita za pravac, vlasnici greškom pomisle da se javila na oglas i nude joj posao domaćice. Nemaju pojma da su zaposlili pravnika s Kembridža čiji je koeficijent inteligencije 158 i koji ne ume čak ni pećnicu da uključi.

Na pomolu je katastrofa. Samanta se bori s mašinom za pranje rublja, s daskom za peglanje, pokušava da spremi kordon ble za večeru… Ali možda ona i nije takav antitalenat za kućne poslove kao što je mislila. Možda će, uz malu pomoć, uspeti. Hoće li njeni poslodavci otkriti da je ona zapravo vrhunski advokat? Hoće li Samanta ikad moći da se vrati svom nekadašnjem životu? A i ako bude mogla… hoće li to želeti?

Ovo je priča o devojci koja mora malo da uspori korak. Da pronađe sebe. Da se zaljubi. I da otkrije čemu služi pegla…


Autor Kinsela, Sofi, Naslov Bogomdana domaćica / Sofi Kinsela ; prevela Aleksandra Čabraja Jedinstveni naslov The Undomestic Goddess. scc
Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2007 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2007 (Beograd : Margo-art) Ostali autori Čabraja, Aleksandra Fizički opis 369 str. ; 20 cm Napomene Prevod dela: The Undomestic Goddess / Sophie Kinsella Pravo ime autora: Madeleine Wickham Tiraž 1.500 Beleška o autoru: str. [371]. ISBN 978-86-7436-638-7 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …